Királyok nyomában III.

Gyere el Abasárra 2024.06.15-én, és éld át a terepfutás örömét, miközben teszel egy lépést a kalandokat biztosító Sár-hegy világa felé! Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget, ahol terepfutó cipőben felfedezheted Abasár rejtett kincseit!


A gondosan előkészített útvonalunk érinti a Sár-hegy varázslatos szépségeit, ugyanakkor betekintést enged az ősi földalatti világba az Abasári pince labirintusba.


Csodáld meg a vidék lenyűgöző panorámáját a 20 km, 9 km vagy 4 km távok egyikén, és érezd át a futás szabadságát és izgalmát a természet ölelésében.


A verseny célja: A sárhegyi terepfutás népszerűsítése, egészségmegőrzési mozgásorientáció szempontok biztosítása. Sportos családi szabadidős kikapcsolódás. Természeti értékeink megismerése.


A nyílt rendezvényünkön bárki indulhat, aki megfelelő fizikai állapotban van, és teljesíteni tudja a 20, 9 és 4 km távokat.

A sporteseményen a résztvevőknek meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül, futva vagy gyalogolva kell végig haladni úgy, hogy az ellenőrző pontokat érintsék, ezzel igazolva az előre kijelölt útvonal teljesítését.


A verseny Abasár községben valamint alatt, és a falut határoló Sár-hegyen lesz lebonyolítva. A kijelölt pályák nyomvonalai jó látható színes szalagokkal illetve útbaigazító nyilakkal lesznek jelölve. A szalagokat egymástól 50-100-150-200 méteres távolságban, jól belátható szakaszonként helyezzük el. A pálya nyomvonala főképpen dózer útvonalon, erdészeti feltáró útvonalon, turista útvonalon fog haladni. Nyílt erdőn, mezőn nem megy keresztül. A 20 km-es távon több helyen lesz elhelyezve kontrollpont.


Versenyközpont: Saári Közösségi Ház és Könyvtár

Abasár, Ságvári Endre út 36, 3261(Iskola út)

Q2V3+V9 Abasár


Nehézségi távok: 20 km nehéz, 9 km közepes, 4km könnyű.

Nevezés:

ONLINE NEVEZÉS ITT

Online: előnevezni a versenyre 2024.06.05-ig lehet. Az előnevezés csak az átutalással válik érvényessé. Helyszíni nevezésre továbbra is lesz lehetőség a 500 fős létszámlimit eléréséig. Javasoljuk az előre utalást, ugyanis előző évben jelentős sorok alakultak ki a helyszíni nevezési pontoknál.
A nevezés tartalmazza a befutó érmet, rajtszámot, frissítőt, csomagmegőrzést, öltözőt, és természetesen a jó hangulatot és az eredményhirdetést.


Az előnevezés díja 20 km-en: 4000 Ft, 9 km-en 3000, 4 km 2000 Ft. A nevezés átutalási bankszámláját 2024.05.10-tól lehet elérni a www.gyongyosisiiskola.hu oldalon (is). Az online nevezést az átutalással lehet megerősíteni. Közleménybe mezőbe a versenyző nevét és a választott távot szükséges feltüntetni. Illetve a számlázási címet kérjük pontosan rögzíteni.
Helyszíni nevezés: Díja: 20 km: 5500 Ft, 9 km 4000 Ft 4km 3000 Ft. Csak a létszámlimit eléréséig van rá lehetőség. A versenyen maximum 500 fő indulhat, érdemes a létszámadatokról a lentebb található telefonszámon informálódni. Helyszínen nevezni 8:30-09:30-ig lehetséges. További információ kérhető a gyongyosisiiskola@gmail.com email címen illetve a +36 30 978 5137, +36 20 403 2922-es telefonszámon.

Választható mozgásformák: futás, gyaloglás.

Gyalog túrában csak rövid távon (4km) lehet nevezni!

Korcsoportok: Női, Férfi. Leány, fiú 0-16 éves korig.

És :

Nevezési díj: Online nevezés esetén:20 km: 4000 Ft, 9 km: 3000 Ft, 4 km 2000 Ft.

Helyszíni nevezési díj: 20 km: 5500 Ft, 9 km: 4000 Ft, 4 km 3000 Ft.

ONLINE: ITT

/Online nevezés esetén kérhetsz egyedi rajtszámot a neveddel, beceneveddel ellátva/

Minden résztvevő a célba éréskor kap egy befutó érmet.

A rajt előtt egy közös bemelegítést fogunk tartani 09:45 órakor a helyszínen


Öltöző: A helyszínen 1-1 sátort áll rendelkezésre a női és a férfi résztvevők részére

Rajtszám átvétel: Abasár versenyközpontban lesz rá lehetőség.


Rajt: Saári Közösségi Ház és Könyvtár

Abasár, Ságvári Endre út 36, 3261(Iskola út)

Q2V3+V9 Abasár

Tömegrajt: 10:00 órakor.


Frissítőpont: A 20 km pályán 5 ponton + a cél területen lesz kihelyezve frissítőpont. Szőlőcukor, víz, banán, csokoládé, limonádé. A 9 km távnak is 3 frissítési pontja lesz.


Mobiltelefon: A versenyen a versenyzőknek előírt kötelező felszerelés nincs, de mindenkinek javasoljuk megfelelő tokban feltöltött mobiltelefont vigyenek magukkal. Volt már rá példa, hogy a kiszalagozás ellenére a versenyzők eltévedtek. Ha ilyen eset előfordul, akkor a következő telefonszámot kell hívni: +36 30 978 5137, +36 20 403 2922. A versenyzők rajtszáma is tartalmazza a telefonszámot és fontosabb információkat.


Parkolási lehetőség: A parkolási lehetőség igen korlátozott, kérjük, aki teheti, a rendezvény helyszínétől távolabb próbáljon parkolni, és onnan gyalogosan érkezzen a versenyközponthoz.


Rendezői közlemény: A versenyútvonal egy része fokozottan védett természetvédelmi területen halad keresztül, ezért a versenyzőknek tisztelnünk kell a környezetet és kerülniük kell annak szennyezését.

Minden versenyző nyilatkozik, hogy a megfelelő egészségi állapotban indul a versenyen. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget!

Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, eltakarja, nem megfelelően, nem láthatóan viseli a verseny ideje alatt. Ugyancsak kizárásra kerül, aki nem teljesíti a versenyt, nem a kijelölt útvonalon versenyez, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal tölti ki.

A versenyt önként feladó vagy a versenyből kiállított versenyzőnek azonnal értesítenie kell a legközelebbi rendezőt. Vagy hívni a +36 30 978 5137, +36 20 403 2922 telefonszámot.

A verseny során fülhallgató használata saját felelősségre megengedett, de nem veszélyeztetheti a versenyző vagy más testi épségét, nem akadályozhatja társait a verseny közben. A rendező azonnal kizárhatja a versenyzőt, ha fülhallgató használata miatt nem hallja a rendező instrukcióját.

A versenyen való részvételkor a versenyzők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon használhatják kiadványaikban. A fotókon és filmeken szereplő személyek ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás feltételeit.

A verseny megrendezése szempontjából kedvezőtlen időjárási körülmények esetén, figyelembe véve a környezeti szempontokat, illetve kormányhatóság által kiadott korlátozó rendelet esetében, a rendezők fenntartják a verseny elhalasztásának jogát.


Hosszú táv - 20 km10 évesnél fiatalabb gyermekek a 20 km távon nem indulhatnak!


Közép táv - 9 kmRövid táv - 4 km

A verseny rendezője:

Sí Zóna Sportegyesület


NYILATKOZAT:

Tudomásul veszem, hogy az abasári sportrendezvényen "Terepfutó verseny" továbbiakban "TF" versenyen saját felelősségemre indulok!

A jelentkezési lap kitöltésével elismerem, hogy én és 18 év alatti hozzátartozóm egészséges és fizikailag jó állapotban vagyunk, a rendezvényre edzésekkel készültünk, a fenti okokra visszavezethető bármilyen károsodás illetve balesetekért, anyagi kárért a rendező felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. Eltitkolt betegségem nincs. Tudatában vagyok annak, hogy egy terepfutó verseny sajátosságaiban szerepel a változó talajminőség, ezért fokozottan figyelek a terepviszonyokra és annak megfelelően választom meg a futó tempómat. A versenyen betartom a sportszerűséget és annak megfelelően viselkedem. Tudomásul veszem a rendezők kéréseit, utasításait. Megfelelő sport felszereléssel veszek részt a versenyen. Tudatában vagyok, hogy a terepviszonyok miatt az esetleges orvosi segítség a terep sajátosságait miatt részben korlátozottan érkezhet a helyszínre.

Elfogadom, hogy a rendezvényről készült film és képanyagokon, valamint azok reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, és ezért ellenszolgáltatást nem kérek.

Tudomásul veszem, hogy kizárásra kerülhetek a rendezvényről, ha a tájékoztatóban leírtakat, a közlekedés szabályait, a rendezők utasításait nem tartom be! A nevezési lap pontatlan kitöltéséből adódó problémákért a rendezők nem vállalnak felelősséget!

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás feltételeit, továbbá igazolja, hogy betegségre utaló tünetei nincsenek.

A verseny megrendezése szempontjából kedvezőtlen időjárási körülmények esetén, figyelembe véve a környezeti szempontokat, illetve kormányhatóság által kiadott korlátozó rendelet esetében, a rendezők fenntartják a verseny elhalasztásának jogát.


Adatkezelés:

Elkötelezetten valljuk, hogy minden emberi kapcsolat alapja az egymás iránti korrektség, tisztelet és bizalom, melynek fontos részét képezi az is, hogy tiszteletben tartjuk mások jogait és szabadságait, ezen belül különös tekintettel a személyes adataik biztonságos kezeléséhez való jogát. Ennek okán nagy hangsúlyt fektetünk minden olyan tevékenységre, amely során személyes adatok kezelésére is sor kerül, vagy kerülhet. A rendezvény esetében felvett adatokat csak a verseny statisztikájához és a rendezés gördülékenyebb célját szolgálja. Az adatokat 3. félnek nem adjuk át és a verseny után törölni fogjuk.

https://www.gyongyosisiiskola.hu/gdpr/


Közérdekű információ

A verseny fővédnöke: Abasár polgármesteri hivatal. Kazsu Attila


Üdvözlettel:

Sí Zóna Sportegyesület