Happy snowflake II.


Hogyan lehet az ingyenességgel értéket teremteni?

Fogadd el meghívásunkat a kétnapos Happy snowflake Donovaly II. táborunkba és megmutatjuk.

Ingyenes síoktatással ötvözött téli hétvégére hívunk, ahol a már megszerzett rutinodat és jártasságodat lehet tovább csiszolni síoktatói iránymutatással.


A Happy snowflake programunk síoktatói, tudásukat, szakmai ismereteiket most napi 2x2 órás időtartamban ingyen közvetítik számodra. Természetesen mindezt korszerű oktatási technikával és eszközökkel.

A fentebb felsorolt részletek további kibontása sok-sok izgalmas programelemet tartalmaz a sípályán kívül de a tábori életen belül is.

A Happy snowflake hétvégi eseményünkre főképpen újrakezdő, illetve haladó tudással rendelkező síelőket várunk akik már önállóan tudnak felvonózni, és a F.I.S 10 szabályoknak megfelelő biztonsággal síelnek a pályákon.

Csoportjaink.

Újra kezdő csoport.

A programunk ebben a kategóriában.

Az alpesi alapok átismétlése, tökéletesítése, kék pályákon történő biztonságos, könnyed és élménysíelés. (tartásjavítás, esetleges rossz berögződések javítása)


Haladó csoport.

A programunk ebben a kategóriában.

Az alpesi technika, párhuzamos lécvezetéssel való irányváltoztatás elsajátítása, a harmonikus mozgás és a helyes technika, tartás kialakítása, javítása. A test egyéb izmainak a kikapcsolása és bekapcsolása a mozgás struktúrába. A síléc rádiuszának megcsúszása. (régi dióverővel nem ér jönni, annak a rádiusza igen izgalmas kanyarívet(sem) fog venni)

Happy snowflake táborunk időpontja 2024.03.01-03.

Helyszíne: Donovaly

A téli ingyenes ajándékdobozunkat jelentős tatalommal pakoltuk tele. Rád vár, hogy ezt Velünk együtt kicsomagold Donovalyban.


Kik vagyunk mi?

Több mint 40 éves tapasztalatunk van az alpesi sport területén. Sok éves versenyzőmúlttal rendelkezünk. Sőt időközönként előfordul, hogy a mai napig 1-1 sí versenyen elindulunk ahol még mindig dobogó közelébe és annak akár a csúcsára is pozicionálunk az eredményeinkkel. Az aktívabb versenyszezonok elhagyásával a sísport oktatási területén kvalifikált sí oktatói képzéseken vettünk részt és fejlesztettük elméleti és gyakorlati ismereteinket. A környező országok síterepein is otthon vagyunk. Határainkon túl is szívesen megyünk táborokba, családok mellé ahol sportmozgás szenvedélyünk tudását megosztjuk és maximálisan átadjuk.


Amit nem tartalmaz a dobozunk az a szállás a síjegy és a kiutazásod ára. Ezeket a tételeket magadnak kell finanszírozni. De ebben is megfelelő segítséget tudunk közvetíteni.

Síjegy:

A jegyeket a Gyöngyösi Síiskola biztosítja a Happy snowflake II. hétvégére. Ahhoz, hogy előre tudjuk biztosítani a jegyedet kérnénk, hogy 60 € vagy 25.000 HUF előleget juttass el részünkre el, a ami egyben megerősítés a táborozási szándékról. Az előlegedről igazolást állítunk ki a részedre.


A jelentkezési lapon külön szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy olyan e-mail címet adj meg amire a számlát majd el tudjuk küldeni a jegyről.


Szállás:

Szállást teljes ellátással, 3x étkezéssel tudjuk biztosítani 3-4-5 ágyas szobákban. Ennek a költségeit a helyszínen kell majd rendezned.

ÁRAK: Szállás 2 éjszakára 3x étkezéssel + felvonójegy.

Gyerek 160€ 6 to 12,99 év

Junior 165€ 13 to 17,99

Felnőtt 175€ 18+ 

Az előleg a föntebbi árakból levonásra kerül. 

Infó: +36206267989 +36309785137

Jelentkezési határidő: 2024.02.29.


Gondolatainkat Andrew Irvine szavaival szeretnénk zárni.

"Nem hinném, hogy bárki is belekóstolt volna az igazi életbe, amíg nem volt síléc a lábán."

Andrew Irvine